Vikendica Lazić
11. октобра 2019.
Vikendica Bajka
11. октобра 2019.

Vikend kompleks Lazić

Vikendica Sova Lux


Vikendica SOVA LUX se nalazi na Divčibarama u naselju Ljuti Krš u neposrednoj blizini hotela Crni Vrh. Locirana na 1000 m od centra odnosno 500 metara od najbliže samoposluge.

VOva vila površine 200m2,sastoji se od četiri spavaće sobe(4+3+2+2) koje poseduju sopstveno kupatiilo.

VU prizemlju se nalazi prostran dnevni boravk spojenim sa trpezarijom od 60m2 što predstavlja idealno mesto da više porodica budu zajedno.

Rezervišite odmah

Šta nudimo?
visoki standardi

Vikend kompleks Lazić, Vikendica Sova Lux

gostima smeštaja stoje na raspolaganju:


home_hotel2_icon1

Ekskluzivni enterijer

Vikendica Sova Lux nudi kompletno opremljenu kuhinju sa pratećom tehnikom, bebi krevece, veliki trem sa baštenskim nameštajem + roštilj, komarnici u svim prostorijama. Antialergijski dušeci, jastuci i posteljina.
home_hotel2_icon2

Klimatizacija

Gosti se mogu grejati i hladiti na način koji njima odgovara, zavisno od prostorije, doba dana i dana u nedelji, tako da temperatura u vikendici uvek bude savršena. Poseduje klima uređaj sa inverterom.
home_hotel2_icon3

Prelepa priroda

Svaki trenutak koji provedete na Divčibarama može biti sasvim ispunjen, jer nudi toliko toga, mnogo zanimljivosti koje mogu da učine da svaki dan proveden ovde bude potpuno nestvaran i nezaboravan.
home_hotel2_icon4

Wi-Fi & Kablovska televizija

Za potpun ugođaj uživajte u brzom i besplatnom Wi- Fi internetu kao i mnogobrojnim HD i običnim TV kanalima. Naša vikendica je opremljena najsavremenijim TV uređajem i DVD sistemom.
home_hotel2_icon5

Udobno kupatilo

Vikendica Sova Lux nudi kompletno opremljeno kupatilo sa svim pratećim elementima i pratećom tehnikom. Sušači peškira koji imaju namenu da omoguće toplotu namenjenu grejanju i sušenju peškira.
home_hotel2_icon6

Osvetljen & asfaltiran prilaz

Dovezite se i uživajte. Jedan vaš dolazak na Divčibare može da promeni sve, da postanete pravi ljubitelj odmora u Srbiji i da se uvek vraćate na ovo mesto koje je učinilo da se osećate posebno.

Rezervišite našu vikendicu

    Pin It on Pinterest

    Share This