Vikendica Sova Lux
11. октобра 2019.

Vikend kompleks Lazić

Vikendica Lazić


Vikendica Lazić je objekat izgrađen u planinskom stilu smešten u divčibarskom naselju Narcis Polje.Vikendica je pozicinirana na 800m od centra odnosno 50m iznad hotela Heba i odmarališta Zmaj. Objekat je grejne površine 90m2 i sastoji se od dve trokrevetne sobe i kupatila na spratu kao i dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, terase i velikog trema u prizemlju što je dovljno da se komotno ugosti 8. osoba.

Rezervišite odmah

Šta nudimo?
visoki standardi

Vikend kompleks Lazić, Vikendica Lazić

gostima smeštaja stoje na raspolaganju:


home_hotel2_icon1

Ekskluzivni enterijer

Vikendica Lazić nudi kompletno opremljenu kuhinju sa svim pratećim elementima i tehnikom, dečje bebi krevece, veliki trem sa baštenskim stolom i stolicama + baštenski roštilj, komarnici u svim prostorijama.
home_hotel2_icon2

Klimatizacija

Gosti se mogu grejati i hladiti na način koji njima odgovara, zavisno od prostorije, doba dana i dana u nedelji, tako da temperatura u vikendici uvek bude savršena. Poseduje klima uređaj sa inverterom.
home_hotel2_icon3

Prelepa priroda

Svaki trenutak koji provedete na Divčibarama može biti sasvim ispunjen, jer nudi toliko toga, mnogo zanimljivosti koje mogu da učine da svaki dan proveden ovde bude potpuno nestvaran i nezaboravan.
home_hotel2_icon4

Wi-Fi & Kablovska televizija

Za potpun ugođaj uživajte u brzom i besplatnom Wi- Fi internetu kao i mnogobrojnim HD i običnim TV kanalima. Naša vikendica je opremljena najsavremenijim TV uređajem i DVD sistemom.
home_hotel2_icon5

Udobno kupatilo

Vikendica Lazić nudi kompletno opremljeno kupatilo sa svim pratećim elementima i pratećom tehnikom. Sušači peškira koji imaju namenu da omoguće toplotu namenjenu grejanju i sušenju peškira.
home_hotel2_icon6

Osvetljen & asfaltiran prilaz

Dovezite se i uživajte. Jedan vaš dolazak na Divčibare može da promeni sve, da postanete pravi ljubitelj odmora u Srbiji i da se uvek vraćate na ovo mesto koje je učinilo da se osećate posebno.

Rezervišite našu vikendicu

Pin It on Pinterest

Share This