Vikendica Bajka
11. октобра 2019.
Vikendica Srna
8. октобра 2019.

Vikend kompleks Lazić

Vikendica Veverica


Vikendica Veverica se nalazi na Divčibarama u naselju Ljuti Krš u neposrednoj blizini hotela Crni Vrh locirana na 1000 m od centra odnosno 500 metara od samoposluge.

Površine 150m2, sa dva dnevna boravka, dva kupatila i pet spavaćih soba(2+2+2+2+2) predstavlja idealno mesto za više porodica, rekreativne grupe ili team building aktivnosti.

Rezervišite odmah

Šta nudimo?
visoki standardi

Vikend kompleks Lazić, Vikendica Vecerica

gostima smeštaja stoje na raspolaganju:


home_hotel2_icon1

Ekskluzivni enterijer

Vikendica Veverica nudi kompletno opremljenu kuhinju sa svom pratećom tehnikom, bebi krevece, veliku terasu sa baštenskim nameštajem + roštilj, komarnici u svim prostorijama. Antialergijski dušeci, jastuci i posteljina.
home_hotel2_icon2

Klimatizacija

Gosti se mogu grejati i hladiti na način koji njima odgovara, zavisno od prostorije, doba dana i dana u nedelji, tako da temperatura u vikendici uvek bude savršena. Poseduje klima uređaj sa inverterom.
home_hotel2_icon3

Prelepa priroda

Svaki trenutak koji provedete na Divčibarama može biti sasvim ispunjen, jer nudi toliko toga, mnogo zanimljivosti koje mogu da učine da svaki dan proveden ovde bude potpuno nestvaran i nezaboravan.
home_hotel2_icon4

Wi-Fi & Kablovska televizija

Za potpun ugođaj uživajte u brzom i besplatnom Wi- Fi internetu kao i mnogobrojnim HD i običnim TV kanalima. Naša vikendica je opremljena najsavremenijim TV uređajem i DVD sistemom.
home_hotel2_icon5

Udobno kupatilo

Vikendica Veverica nudi kompletno opremljeno kupatilo sa svim pratećim elementima i pratećom tehnikom. Sušači peškira koji imaju namenu da omoguće toplotu namenjenu grejanju i sušenju peškira.
home_hotel2_icon6

Osvetljen & asfaltiran prilaz

Dovezite se i uživajte. Jedan vaš dolazak na Divčibare može da promeni sve, da postanete pravi ljubitelj odmora u Srbiji i da se uvek vraćate na ovo mesto koje je učinilo da se osećate posebno.

Rezervišite našu vikendicu

    Pin It on Pinterest

    Share This